Alla organisationer är olika. Marknaden, produkter eller tjänster, processer, medarbetare och kunder avgör till stor del hur ett företag ser ut, fungerar och innoverar. Kim har ett öga för det.

Vi vet bättre än någon annan hur viktigt det är att titta på vad din organisation verkligen behöver förbättra och förnya, inte bara vad som är tekniskt möjligt. Det ligger i våra medarbetares DNA. De har ofta arbetat i flera år på företag i olika branscher och förstår de specifika utmaningarna, men också möjligheterna.

Du bestämmer själv i vilken utsträckning du själv hanterar din IT-miljö eller överlåter detta ansvar till Kim. Vi funderar gärna tillsammans med dig på de olika möjligheterna.

Vill du veta mer? Vi kommer gärna och besöker dig.

Vi har varit verksamma sedan 1997 och ger full service och är din kontakt för alla dina automationsfrågor.

Närma sig

Din verksamhet är central. För att förstå var möjligheterna till förbättring och innovation ligger för dig gör en konsult först en inventering av de primära och stödjande processerna tillsammans med dig.

Vilka är de underliggande IT-systemen? Vi tittar sedan på dina önskemål, framtidsplaner och andra mål. Hur påverkar detta era processer? Bör dessa revideras? Vi tittar kritiskt på detta och ger dig objektiva och oberoende råd.

I samarbete med en teknisk konsult, som är med i processen från start, görs sedan en teknisk konstruktion. I dagens IT-landskap är mycket möjligt. Vi hjälper dig att göra ett val.

Efter leverans erbjuder vi en helhetslösning för hantering, underhåll och säkerhet av din hårdvara och mjukvara. På så sätt garanteras kvaliteten och säkerheten för dina data och system och du får ut det mesta av din IT-investering.

Vi startade med sikte på att skapa en prisvärd och välfungerande situation för alla kunder, oavsett om det är egenföretagaren eller SME-företaget med 50 arbetsplatser, som uppfyller dina önskemål.

För oss är relationen med dig central och tillsammans letar vi efter den bästa lösningen för din situation.

Vi tittar på och vid behov letar tillsammans med dig och din organisation efter lösningar som kan optimera och avlasta din affärsverksamhet.

Detta kan ske genom befintliga färdiga lösningar eller genom anpassning.

Vi arbetar enligt principen:

"Vem vill leta efter en möjlighet, vem vill inte ha en anledning"

Eftersom vi arbetar med korta kommunikationsvägar kan vi stödja dig snabbt och professionellt inom alla vanliga automationsfrågor.


ALLA VÅRA TJÄNSTER