webbplats utveckling och hosting

kim-teknologier-website

Att ha en webbplats gjord...

Du har tänkt på det, jag måste ha en hemsida så att potentiella släktingar kan hitta mig...

Vi skapar och driver professionella webbplatser som också ger extra uppmärksamhet åt innehållet. Vi granskar texterna kritiskt och skriver om dem vid behov. Tillsammans tittar vi på vilken design som fungerar bäst för dig eller ditt företag.

Kanske har du redan tänkt på hemsidan själv och du har ett förslag till oss. Vi kan hantera alla tänkbara konstruktioner. Har du en preferens för en viss design? Låt oss veta så ger vi dig ett trevligt förslag.

Så snart vi är överens om form och innehåll sätter vi igång. Du levererar innehållet (texter, bilder) till oss, vi tar hand om resten.


Testversion

Senast efter två veckor kommer en testversion av webbplatsen att finnas online. Vi diskuterar kommentarer eller kommentarer tillsammans. Den slutliga versionen kommer att vara klar inom tre veckor. Ska det gå snabbare? Meddela oss i god tid, så ser vi till att webbplatsen skapas snarast.
Eftervård

Eftervård av hög kvalitet är viktigt och definitivt nödvändigt av erfarenhet. Det kan mycket väl vara så att du efter ett tag efter leveransen fortfarande vill ha en liten sak ändrad eller en extra sida; Inga problem, vi kan också ta hand om det åt dig professionellt och snabbt.

Innan vi går vidare till förändringen har vi ett tydligt samråd om justeringarna och vilka eventuella kostnader detta medför.

Kostnad

Eftervård av hög kvalitet är viktigt och definitivt nödvändigt av erfarenhet. Det kan mycket väl vara så att du efter ett tag efter leverans fortfarande vill ha en kA grundläggande webbplats, som består av en startsida, en mellanbit på 3 sidor och ett kontaktformulär, uppbyggd med hjälp av den senaste tekniken och skydd mot spamrobotar och / eller andra irriterande element. Inga problem, vi kan också ta hand om det åt dig professionellt och snabbt.

Kostnaderna för detta är från € 999,-, och för varje sida tillkommer mer € 99,-

Med alla webbplatser har du möjlighet att begära ett bra säkerhetscertifikat som säkerställer att besökare kan se att din webbplats är vad den utger sig för att vara. Detta förhindrar mycket elände.

Hosting

Det finns olika möjligheter och en mångfald av CMS-system. Vi utmärker oss med hjälp av två paket:

basic hosting:
Ett grundläggande värdpaket kostar 19,95 € per månad, här faktureras alla ändringar som måste göras över tid separat. Denna lösning har inget CMS-system som minskar felfrekvensen till 0,01 %.

wordpress hosting:
Ett wordpress-värdpaket kostar 29.95 € per månad. Här kan du göra alla ändringar själv och falla tillbaka på oss om något oväntat misslyckas.

Det finns också möjlighet att använda ett tekniskt servicepaket som övervakar din webbplats och håller den uppdaterad. För detta är kostnaderna 99 € per månad.
YTTERLIGARE FUNKTIONER


Vi kan ta hand om allt detta åt dig!

Kontakta oss för mer och mer detaljerad information.


ALLA VÅRA TJÄNSTER